Påske dekorationer

Neesvej 109, 7570 Vemb | Tel: 42 75 95 33

CVR nr.: 37886424

Copyright @ All Rights Reserved

For teenagere

 

Vil man lave nogle lidt mere raffinerede æg, kan man give sig i kast med marmor modellen.

 

Her kommer en kort beskrivelse af hvordan man gør, men ellers følg linket nedenunder, hvis du ønsker en mere udførlig forklaring:

 

Man skal begynde med at puste æggene, for på den måde at få dem rengjort. Fyld herefter en plastik beholder med ¾ vand i stuetemperatur. Tilføj et par dråber blå neglelak og rør meget roligt, så der kommer en marmor struktur i vandet. Put ægget ned i vandet og drej dem forsigtigt, men husk gummi handsker! Tag ægget op og stil det til at tørrer evt. ovenpå en flamingo plade med nåle, som kan danne et lille podie.

For babyfamilier

 

Når vi nu kommer til babyfamilier, er det selvfølgelig ikke en selvfølge at man køber modermælkserstatning, men lad os nu antage det. Her er der i hvert falde benyttet NAN eller Anglemark dåser. De er her blevet rengjort og derefter spraymalet med hvid maling – eller malet med evt. kalkmaling. Der er herefter blevet plantet påskeliljer i dåsen, og jorden omkring er blevet dækket af mos.

 

Som afslutning er der bundet et stykke bånd rundt om dåsen, med et metal hjerte vedhæng omkring.

Dette er en simpel, men hyggelig løsning, som bringer personlighed ind i hjemmet, da man benytter sig af hverdags produkter, som afspejler familiens nuværende situation.

 

Den feminine

 

Når påsken står for døren, er foråret også på vej. Og mange mennesker får en naturlig træng til at trække friske blomster med ind i boligen. Her er der taget et stort fad dækket af mos, en helt masse æggeskaller og nogle flotte røde og orange blomster hoveder. Denne dekoration kan selvfølgelig også laves med store flotte blomster i andre farver, så længe man passer på at de matcher. Til sidst, er det afsluttet med en lille fin gren, som er på vej til at springe ud.

 

OBS; Man skal dog huske, at denne dekoration, ikke står ret længe, med mindre man ligger oasis i bunden, som man kan stikke blomster hovederne ned i.

 

Den maskuline

 

Påske behøver ikke at være farverig og tøset. Her er æggene blevet pust, og derefter malet grå, sorte og hvide. Æggene kan males med almindelige akrylmaling fra Søsterne Grene eller Tiger, men pas på at laget ikke bliver for tykt og man derfor risikere at lave streger.

 

Til sidst er æggene blevet lagt i en høj glasvase, og pyntet med en smule fjer, som kan købes i hobbybutikker.

 

Denne dekoration, vil pynte på påskebordet, men jeg vil nok anbefale at man stiller den til side, inden øllene og snappesen kommer på bordet til herrer frokosten.

 

Påsken er på vej!

 

Påsken står for døren, og det indebær ofte forskellige traditioner for de små husstande rundt omkring i landet. Her er et par eksempler på hvad i selv kan lave, som kan pynte enten i vindueskarmen eller på påskebordet højtiden over.

 

God fornøjelse!

 

Jeg håber du nu føler dig inspireret til at komme i gang med påskepynten, og på den måde for trukket både foråret, højtiden og nogle traditioner med ind i dit hjem.

For børnene

 

Når vi kigger på børnefamilier, er det ofte en god ide at få aktiveret ungerne, i noget de faktisk kan følge på længere sigt.

 

Her har ganske almindelige æg fra Brugsen, fået slået toppen af, og derefter blevet rengjort. Herefter er de blevet fyldt med jord, og fået sået diverse forskellige krydderurter i. Det er en god måde at få forspiret forskellige ting til køkkenhaven, inden køkkenhaven skal gøres klar om et par måneder.

 

Til sidst er der tilføjet, enten med lim eller tegnet, øjne. Dette vil gøre æggene sjove og finurlige at have til at stå i køkkenvinduet.