Forny dit hjem for under 1000 kr.

Neesvej 109, 7570 Vemb | Tel: 42 75 95 33

CVR nr.: 37886424

Copyright @ All Rights Reserved

4.Fotovæg

 

Hvem elsker ikke at se på personlige billeder af familie og venner?

Hvem ønsker ikke at huske tilbage til ferien på Malta hvor farmor blev solskoldet?

Få billederne frem fra gemmerne og op på vægen. Der er mange måder at gøre det på, men husk på at det skal være overskueligt. Ingen har lyst til at kigge på rod og rabalder, så vælg evt. at få fremkaldt diverse billeder i sort/hvid, så man stadig ser motivet og mindes, men samtidig passer ind til resten af husets indretning.

 

 

Priseksempel: Openmind billederamme i 30 x 42 cm (a3) til 99,95 kr. fra www.Sinnerup.dk

3. Foliebeklædning

 

Denne disciplin kræver at man har en lille handyman inde i maven. Mange som bor enten i lejebolig eller et ældre hjem, har æren af at have det klassiske 70-80er køkken. Men ønsker man ikke lige at begive sig ud i det helt store maler projekt, kan man derimod begive sig ud i den favre verden af folie beklædning. Dette gøre rimelig simpelt, hvis da overfladerne er rene og flade. Fordelen ved folie, er at når man skal flytte ud af boligen igen, eller ønsker at renovere det hele, har dette ikke kostet en bondegård og udlejer vil ikke trække dig i depositum, da folien kan tages af, ligeså nemt som den blev sat op.

 

Priseksempel: Folie til køkkenlåger i 70 x 50 cm til 168 kr. hos www.folieshoppen.dk

 

1. Mal en enkelt væg i en kraftig farve.

 

 

Hvis du synes at din stue, eller dit soveværelse er begyndt at hænge lidt i bremsen, kunne det være en god ide at pifte rummet lidt op med en farve som træder i kraft. Dette gør også at man flytter fokusset fra den måske lidt nedslidte sofa eller børnenes rod i hjørnet. Billedet her viser et eksempel på hvorledes det kan gøres i en stue med retro møbler i teak træ. Den mørkegrønne farve skaber en flot baggrund for både reol og plante, som gør måske var lidt malplaceret op af en stor hvid væg.

 

Priseksempel: Du kan få 3 liter maling hos Flugger til 399 ,-

2. Lav en lille udstillingsvæg.

 

 

Her i Skandinavien har vi altid mange planter i vores hjem. Det er helt naturligt for os! Planter gør altid noget for os psykisk da de tilfører rum både friskhed og farve. I køkkenet er det fx dog mere oplagt at have krydderurter, som kan bruges i madlavningen. Men hvorfor stiller vi dem altid bare i vindueskarmen eller køleskabet? Prøv som her, og hæng dem op på vægen og gør dem lidt dekorativ. Det ser super fint ud og tilfører rummet personlighed og charme.

 

 

Priseksempel: Metalstænger, små krukker og kroge – alt sammen fra IKEA til omkring 350 kr.

5. Brug lyskæder året rundt.

 

Lyskæder er og bliver altid hyggeligt. Nogle vil modargumentere mod det og mener at de hører julen til, men hvem kan også argumentere imod at julen ER hyggelig. Lyskæder gør noget godt for vores sind, da de giver et roligt og blødt lys fra sig. Kæderne er gode både indendørs og udendørs, men PAS PÅ, de bliver nemlig hurtigt julet, så tænk på alternative muligheder for brugen. De kan bruges som på billedet, som borddekoration, i en troldegren, i det store egetræ i haven eller rundt på terrassen i fx krukker. De giver også et rigtig godt lys på børneværelset hvor lyset måske ikke altid må være slukket, eller i gangen, ud til badeværelset, så ungerne kan finde vej i mørket, uden at blive vækket helt.

 

 

Priseksempel: LED lyskæde på 3,15m med batteri til 35 kr. fra Creativ Company

 

7. Ryd op og ud!

 

Basalt, men ofte nødvendigt. Gå i Jem og Fix og køb en flyttekasse eller nogle sorte sække. Gå hjem og sæt din yndlingsmusik på, og gå så i krig med at få ryddet ud i skabe og skuffer. Det virker unødvendigt, da man jo ikke kan se disse steder, men det gør noget! Tag et rum af gangen og se hvor langt du når inden du skal afsted til Jem og Fix igen, for du skal afsted. Ligegyldigt hvor opryddelige vi er, for vi altid samlet til bunke på det ene eller det andet sted – enten tøj, sko, bøger, nips eller noget helt andet. Sæt børnene i gang med at hjælpe også, de kan rydde ud i deres legetøj, som så enten kan sættes til salg (så de kan købe noget nyt) eller det kan gives til genbrug i den gode sags tjeneste.

 

 

Priseksempel: Flyttekasse fra Jem og Fix koster 25 kr. og glæden ved at donere til genbrug vil give dig alle pengene tilbage i taknemmelighed! www.jemogfix.dk

 

Jeg håber dette har givet dig lidt mod på at komme i gang med at trække foråret ind i din snart friske forårs bolig.

Forny din bolig for under 1000 kr.

 

Står du i den samme situation som mange andre efterhånden også gør på denne tid af året, og ønsker at forny et rum i din bolig og trække noget sommer og sol indendørs! Det er ofte svært at renoverer sit hjem, eller lejebolig, da det hurtigt griber om sig og bliver et stort og uoverskueligt projekt, som tager masser af tid og ikke mindst, koster en bondegård. Jeg har derfor prøvet at salme nogle eksempler på hvordan man nemt og hurtigt kan forny et rum, og gøre det forårs klart!

6. Få lyset ind med gardiner.

 

Dette lyder simpelt nok, men er det nu også det. Mange mennesker i dag har enten lamel gardiner eller persienner i deres vinduer. Denne form for vindues afskærmning sluger en masse sollys til sig i stedet for at sende den indenfor. Prøv i stedet for med et traditionelt gardin. Det kan være en fordel med både et inde og ydre gardin, så der er et gardin til at tage den stærkeste sol, også et der decideret er til mørklægning, når TVet skal tændes.

 

 

Priseksempel: Gardiner i forskellige variationer kan fås i jysk fra 30 kr.